O NAMA

 

STIV-elektroinstalacije i građenje počinje s djelovanjem 1994. godine, kao mali obrt za servisiranje električnih aparata i razne elektroinstalaterske radove pod nazivom ‘’Elektroservis’’. Zbog povećanog obima posla, u narednim godinama zapošljavamo nekoliko djelatnika elektro struke i radimo pod imenom ‘’STIV – elektro’’. Daljnjim širenjem i zapošljavanjem kvalificiranog radnog kadra, 2000. godine obrt mijenja ime u ‘’STIV – elektroinstalacije i građenje’’ te širi djelatnost na područje građevinarstva.

Danas ‘’STIV’’ broji 18 stalno zaposlenih djelatnika raznih struka i profila (inženjeri, građevinski poslovođe, građevinski tehničari, zidari, tesari, armirači, soboslikari, elektroinstalateri, elektrotehničari, plinoinstalateri, vodoinstalateri, vozači, strojari) što nam omogućuje izvođenje širokog raspona radova u građevinarstvu.

Upravo su naši ozbiljni i iskusni djelatnici, uz korištenje moderne mehanizacije i alata u vlasništvu ‘’STIV’’-a (bageri, kamioni, valjci, kompresori, podizne platforme i sl.) garancija kvalitetno izvedenih radova.

Naš obrt svoju budućnost i dalje vidi u građevinarstvu, uz daljnje usavršavanje i edukaciju postojećih kadrova, korištenje suvremene tehnologije te praćenje i implementiranje modernih građevinskih tekovina u poslovanje. Želja nam je da nam i u budućem poslovanju nit vodilja bude zadovoljstvo naših klijenata.

Činjenicu da se radi o ozbiljnoj i odgovornoj tvrtki potkrepljuje i višegodišnja, neprekidna suradnja s našim klijentima, dobavljačima i suradnicima. Oni su prepoznali prednosti suradnje s nama, kontaktirajte nas i Vi!

Comments are closed.